[pic=4_1233562880.jpg]De wedstrijd kon voor Lierseweg niet onder ideale omstandigheden beginnen. Michel was ziek, Roefs was maar halffit en jochen was 5 minuten te laat omdat hij aan de verkeerde sporthal stond.Toch kon de wedstrijd niet beter beginnen, na 3 minuten mooie actie van Vermeulen die voorzet en Figo die knap overhoeks afwerkt, 0-1. Balen had het balbezit wel maar echt dreigend waren ze niet. Tot Jochen ongelukkig de bal in eigen doel werkte, 1-1. Maar voor de rust kon Lierseweg toch nog uitlopen door doelpunten van Figo, Vermeulen en Roefs.De 2de helft verwaterde het spel enorm. Een stuk van de oorzaak hiervoor mag zeker bij de scheidsrechter gezocht worden. Luc moest de 2de helft meer werk verrichten, maar deed weer wat van hem verwacht werd. Balen kon nog 2 keer scoren, maar ook Karl Geerts pakte zijn doelpuntje mee. Eindstand: 3-5.Ploeg: Luc, Jochen, Figo, Steve, Roefs, Carlos en VermeulenDoelpunten:- 2X Figo- 1X Carlos- 1X Roefs- 1X Vermeulen